KOCAER Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

KOCAER  ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (KCAER) Genel Kurul Tarihi ve Yeri Belli Oldu

Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 2024 yılındaki genel kurul tarihi 27.05.2023 tarihi saat 10:00 da Denizli North Point Otel, Fevzi Çakmak Bulvarı No:129/ Denizli adresinde yapılacağı KAP bildirimi ile duyuruldu. KCAER hissesine 26.05.2024 tarihi itibariyle sahip olanlar genel kurula katılabilecek. Ayrıca e-imzası olan hisse sahipler e-genel kurul sistemi üzerinden online genel kurula katılabilecekler.

“Yönetim Kurulu’nun 03 Mayıs 2024 tarihli kararı ile, Şirketimiz 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gündeminin yukarıdaki şekliyle belirlenmesine ve Şirketimiz ortaklarının 27.05.2024 günü, saat 10.30’da Denizli North Point Otel, Fevzi Çakmak Bulvarı No:129/ Denizli adresinde bu gündem maddelerini görüşmek ve gerekli kararları almak üzere 2023 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na davet edilmelerine karar verilmiştir.

Şirketimiz 2023 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda görüşülecek konular ile ilgili olarak gündem maddeleri ve vekalet formunu içeren 2023 Olağan Genel Kurul Davet ve Bilgilendirme Dokümanı ekte pay sahiplerimizin bilgi ve incelemesine sunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”(KAP)

“KOCAER ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. nin 27-05-2024 10:30 da yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin toplantı çağrısı Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. “(MKK)

Elektronik Genel Kurul Sistemi

E-İmza İle Elektronik Genel Kurul Sistemi’nde (EGKS) Genel Kurula Katılma

Genel kurul toplantılarına elektronik ortamda katılma, temsilci tayin etme, öneride bulunma, görüş açıklama ve oy verme işlemleri, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) tarafından sağlanan En Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS) üzerinden yapılacaktır. Genel Kurul’a elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu nedenle, Elektronik Genel Kurul Sistemi’nde (EGKS) işlem yapacak pay sahiplerinin, öncelikle Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) e-MKK Bilgi Portalı’na kaydolarak iletişim bilgilerini kaydettirmeleri, ayrıca güvenli elektronik imzaya da sahip olmaları gerekmektedir. e-MKK Bilgi Portalı’na kaydolmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin EGKS üzerinden elektronik ortamda genel kurul toplantısına katılmaları mümkün değildir.

*https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1281425

*Sitede yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilerde rakam hatası olabilir KAP açıklaması esas alınmalıdır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir