Ereğli Demir Ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL)Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

Ereğli Demir Çelik

Ereğli Demir Ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. olağan genel kurul toplantısı duyurusu ve bilgilendirme dokümanı KAP’ta yayınlandı.

Olağan Genel Kurul 28.03.2024 tarihinde saat 14:00‘da Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel – Great Room Salonu, Barbaros Mahallesi Mor Sümbül Sokağı No:1 Ataşehir/İSTANBUL adresinde yapılacak.

Genel Kurula Nasıl Katılabilirim?

Genel kurula katılmak için 27.03.2024 tarihi itibariyle en az 1  lot #EREGL hissesi pay sahibi olunması gerekiyor.

Merkezi Kayıt Kuruluşu’ndan genel kurul gününden bir gün önce saat 23.59 itibarıyla sağlanan “Pay Sahipleri Listesi” esas alınmaktadır. Bu listede adı bulunan pay sahipleri Şirketin Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, kimlik göstererek fiziken katılabilmektedir.

Elektronik Genel Kurul Sistemi

E-İmza İle Elektronik Genel Kurul Sistemi’nde (EGKS) Genel Kurula Katılma

Genel kurul toplantılarına elektronik ortamda katılma, temsilci tayin etme, öneride bulunma, görüş açıklama ve oy verme işlemleri, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) tarafından sağlanan En Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS) üzerinden yapılacaktır. Genel Kurul’a elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu nedenle, Elektronik Genel Kurul Sistemi’nde (EGKS) işlem yapacak pay sahiplerinin, öncelikle Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) e-MKK Bilgi Portalı’na kaydolarak iletişim bilgilerini kaydettirmeleri, ayrıca güvenli elektronik imzaya da sahip olmaları gerekmektedir. e-MKK Bilgi Portalı’na kaydolmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin EGKS üzerinden elektronik ortamda genel kurul toplantısına katılmaları mümkün değildir.

*https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1252499

*Yasal Uyarı: Sitede yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir